Connect. Travel. Improve.
Power your future
Postani naš član

O nama

...

EESTEC


Udruženje studenata elektronike Evrope (EESTEC) predstavlja internacionalno, apolitično, nevladino i neprofitno udruženje studenata. EESTEC-ov osnovni cilj jeste povezivanje studenata među sobom, i unapređenje njihovog akademskog i profesionalnog znanja. To čini kroz druženja i raznolike događaje - internacionalne radionice, hakatone, seminare…

EESTEC je osnovan u Holandiji 1986. godine, i trenutno broji preko 5000 aktivnih članova širom Evrope (24 država). Udruženje čine lokalni komiteti - 42 njih, na 42 različita univerziteta. U Srbiji postoje tri lokalna komiteta - EESTEC LC Beograd, EESTEC LC Novi Sad i EESTEC LC Nis.

...

EESTEC LC Nis


EESTEC LC Nis je lokalni komitet osnovan 17. novembra 2000. godine na kongresu u Delftu. Nalazi se na Elektronskom fakultetu u Nišu, i broji oko 100 članova - studenata Elektronskog fakulteta.

Projekti koje organizuje naš komitet omogućavaju stručno usavršavanje, ali i razvoj mekih veština svakog pojedinca. Kroz putovanja i internacionalne događaje, naši članovi stiču iskustvo u radu u multikulturalnom društvu i razmenjuju stručna znanja iz raznih oblasti.

Šta EESTEC pruža?


Članovi EESTEC-a imaju prilike da dopune svoje studiranje iskustvima koja se na fakultetu ne mogu steći.

Nove veštine

Članovi EESTEC-a imaju mnoštvo prilika da stave sebe van svoje zone komfora i unapređuju se u raznim oblastima. Veštine koje možeš steći kao član EESTEC-a obuhvataju meke veštine - poput javnog nastupa, rada u timu, upravljanja vremenom - kao i veštine poput dizajniranja, odnosa sa kompanijama, organizovanja događaja i mnoge druge.

Poznanstva

Kao član kroz rad, druženja i događaje na lokalnom i na internacionalnom nivou možeš da stvoriš mnoga poznanstva - ne samo sa kolegama sa Elektronskog fakulteta, već i sa drugih fakulteta, iz kompanija, pa čak i iz drugih država.

Putovanja

Svaki od 42 lokalna komiteta u EESTEC-u redovno organizuje internacionalne događaje na koje mogu doći članovi iz drugih komiteta. Pored raznih aktivnosti i nezaboravnih doživaljaja, ovi događaji nekada pružaju i akademski aspekt - a uvek pružaju povoljan način da proputuješ Evropom.

Naši projekti

Naš lokalni komitet je sa svojih 22 generacija studenata organizovao preko 50 uspešnih lokalnih i međunarodnih događaja.

...
EESTech Challenge
Međunarodni hakaton
...
Soft Skills Academy
Akademija mekih veština
...
IEEESTEC konferencija
Konferencija studentskih naučnih radova
...
EESTEC DUEL
Kviz opšteg znanja
...
CodeCraft
Programersko takmičenje
...
3Up Your Limit
Hakaton

Partneri


Kontakt

Aleksandra Medvedeva 14, Niš 18000

+381 60 6390787

cp@eestec.rs